Webexpress.rs

Webexpress.rs - Napravi besplatan sajt u 3 koraka


Koristeći napredne tehnologije i savremen dizajn WebExpress.rs je za kratko vreme postao prepoznatljiv po svojoj jednostavnosti i sigurnosti ne zanemarujući odnos prema krajnjem korisniku i dostupnost našeg tima svima koji imaju bilo kakve nedoumice, pitanja, sugestije i ideje koje nam mogu pomoći da zajednički napravimo što bolji servis i na taj način omogućimo svima da naprave i održavaju svoj sajt uz najmanje moguće troškove.


Webexpress.rs servis je nastao kao odgovor na zahtev velikog broja naših korisnika koji žele da se reklamiraju, prvenstveno na Google a samim tim i na internetu, a nemaju svoj sajt. Tražeći rešenje za ovaj neobičan i pre svega "zbunjujući" problem, analizirali smo naše i svetsko tržište u potrazi za najprihvatljivijim rešenjem. Ispostavilo se da većina tih rešenja zahteva određeno tehničko, pre svega programersko znanje, zatim poznavanje pojmova i strukture sajtova i naravno dizajnerske sposobnosti. A to je upravo on što smo mi hteli da izbegnemo kako naši korisnici ne bi dodatno trošili svoje vreme i novac a da opet sa druge strane dobiju kvalitetan i moderan sajt.

Ono što izdvaja WebExpress.rs servis od ostalih sličnih servisa jeste njegova jednostavnost i naravno cena. 
Većina opcija (modula) ovog servisa su besplatne i u to spada: 
- izbor izgleda sajta, 
- menjanje sadržaja stranica, 
- dodavanje novih stranica,
- kontakt stranica sa mapom i kontakt formom preko koje Vaši korisnici mogu da Vam pošalju poruku na email
- dodavanje linkova na Vaše stranice na Društvenim Mrežama
- dodavanje slika, videa i pravljenje galerija
- pravljenje stranice sa proizvodima i cenama

Sa ovim osnovnim opcijama svaki korisnik može da počne da gradi svoje Internet carstvo uz našu podršku u vidu Online Podrške i velikog broja Video Tutorijala. Onoga trenutka kada Vaš sajt "dovoljno stasa" možete izabrati neke od dodatnih opcija koje će Vaš sada već zreo sajt dopuniti i otvoriti nove mogućnosti za Vaše klijente i korisnike. Dodatne opcije (moduli) se naplaćuju na godišnjem nivou ali opet po najnižim mogućim cenama. 

Neki od modula koji su u ponudi, ili u fazi stvaranja a uskoro i u ponudi, su:

- plaćanje preko interneta
- "prisnije" spajanje sa društvenim mrežama, publikovanje sa Vašeg sajta na društvenim mrežama i preuzimanje sa društvenih na Vaš sajt
- aktivacija Google GMail naloga sa vašim domenom (vase.ime@vašsajt.com) 
- reklamiranje na Google
- Radio i TV streaming


Ako još niste registovali svoj domen, i ako nemate još uvek Vaš sajt, Webexpress.rs je pravo rešenje za Vas. 
Moderan, Jednostavan, brz način da svoje prve korake na Interentu napravite sa najboljima. 
I na kraju besplatan.

www.webexpress.rs


Powered by WebExpress